Ajuntament d'Argelita

Cultura y festes

FESTES

El calendari festiu és molt ric a Argelita. La primera que se celebra és en honor a Sant Antoni Abad (cap de setmana pròxim al 17 de gener), on es realitza una processó d’animals en què es repartixen rotllos a més de realitzar la típica foguera. L’endemà, es realitza una subhasta en què es recapta, va destinat per a realitzar la festa de la Santa Creu.

Durant el dia 3 de maig, amb motiu de la festivitat de la Santa Creu es realitza una processó fins al Calvari de gran contingut emotiu per als habitants del poble.

En primera quinzena d’agost tenen lloc les festes patronals en honor a la Mare de Déu d’Agost, en les que se succeïxen festejos taurins, revetles populars, concursos esportius i d’oci, etc.

També el primer cap de setmana d’octubre tenen lloc els festejos en honor a la Mare de Déu del Rosario, on es realitza una missa, exhibició de bous i ball popular.

Calendari festiu:

SANT ANTONI ABAD (“SANT ANTÓN”).........17 gener (cap de setmana)
FESTES SANTA CREU...................................................3 de maig
MARE DE DÉU D’AGOST......................................................15 d’agost (setmana)
MARE DE DÉU DEL ROSARIO..................................1a SETMANA OCTUBRE (cap de setmana)

ACTIVITATS CULTURALS

Durant l’any es realitzen diverses activitats culturals i de recuperació de les tradicions locals que organitzen l’Ajuntament i les diferents Associacions culturals del municipi, que fan una programació que anuncien en el moment.

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal